Categorii

Advertising

TERMENI SI CONDITII
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. MAGAZIN.CSMSIASI.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

INTRODUCERE
Proprietarul site-ului este ASOCIATIA "CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI" are sediul in Iasi, Str. Lascar Catargi nr. 38. Codul de identificare fiscala este RO 30422376.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului MAGAZIN.CSMSIASI.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MAGAZIN.CSMSIASI.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MAGAZIN.CSMSIASI.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCESUL LA SITE
ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI”, fara acordul scris al acesteia.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI”  pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI”, dar nu si alte despagubiri. ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.Valoarea maxima a obligatiilor societatii ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

 

GRESELI DE TIPARIRE
ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul), care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

 

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la magazin@csmsiasi.ro

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face personal la Stadionul ”Emil Alexandrescu”. ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

 

CONDITII LEGALE
Site-ul MAGAZIN.CSMSIASI.RO functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre ASOCIATIA „CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENTESC IASI” si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Advertising